Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   

Mafoma biedt een ruime keuze weerstations.

Weerstations van Bresser combineren functionaliteit met design. Qua functionaliteit biedt Bresser weerstations voor zowel beginners als professionals. 

Volledig uitgeruste digitale weerstations met thermo / hygro-sensor kunnen temperatuur, relatieve vochtigheid, neerslagkans, windsnelheid, ernstige weerswaarschuwing, luchtdrukneiging en zonsopgang en zonsondergang weergeven. De zenders verzenden de nodige gegevens naar het basisstation in het huis. Draadloze transmissie zorgt ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor nauwkeurige weersvoorspellingen. Natuurlijk wordt ook de interne temperatuur weergegeven. Hiermee kunt u activiteiten van tevoren plannen op basis van uw voorspelling.

De weerstations zijn van hoge kwaliteit. Door de fraaie vormgeving en verpakking zijn deze weerstations uitermate geschikt als geschenk. De displays zijn erg goed afleesbaar, ook vanaf een schuine hoek.
Bresser-weerstations
Bresser weerstations

© Foto Video Mafoma op afbeeldingen, teksten en tabellen
Al onze prijzen zijn inclusief btw.  
 
 
 
 
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ De website van Mafoma.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Lees verder ons privacy beleid ✨✨✨✨✨✨✨✨⨠⨠⨠