Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
    Nederlands

Fotostudio achtergronden en systemen.

Wij leveren achtergronden in diverse kleuren, lengtes en breedtes speciaal voor in de fotostudio. Studio achtergronden en systemen voor fotografie, en videografie. De fotostudio achtergronden zijn leverbaar in achtergronddoeken, achtergrond papierrollen, vinyl achtergrond op rol en achtergronddoeken met print op rol.

Verzendkosten afwijkende lengtegoederen
Bij een bestelling van lengtegoederen met een lengte vanaf 1.30 meter, worden altijd verzendkosten berekend. De verzendkosten voor lengtegoederen zijn voor levering in Nederland € 9,95 voor 1.30 meter rollen/pakketten en € 15,00 voor 2.70 meter rollen/pakketten. Voor levering in Duitsland en België zijn de verzendkosten respectievelijk € 9,95 voor 1.30 meter rollen/pakketten en € 22,50 voor 2.70 rollen/pakketten. Voor verzending naar andere landen, neem hiervoor contact met ons op. Voor het verzenden van lengtegoederen, met een lengte van 3 meter en langer, geldt een langere levertijd. Deze producten worden, vanwege de lengte, met speciaal vervoer verzonden.

Afwijken van de kleur weergave
Wij doen ons best om de kleuren van de achtergronden zo kleurecht mogelijk te tonen. De kleuren van onze producten op onze website kunnen eventueel afwijken van de werkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je monitor zijn ingesteld, dit heeft vanzelfsprekend invloed op hoe de kleuren worden weergegeven.
Achtergrond-oprolbaar
Achtergrond oprolbaar
Gekleurde-achtergronden
Gekleurde achtergron..
Doek-effen-kleur
Doek effen kleur
Doek-met-patroon
Doek met patroon
Doeken-wasbaar
Doeken wasbaar
Doeken-Superior
Doeken Superior
Doek-met-support
Doek met support
Flat-Lay-ondergrond
Flat Lay ondergrond
Flocked-Fabric-rollen
Flocked Fabric rollen
Papier-rollen
Papier rollen
Papier-+-support
Papier + support
Vinyl
Vinyl
Opvouwbaar
Opvouwbaar
Elektrisch-systeem
Elektrisch systeem
Ophangsysteem
Ophangsysteem
Achtergrond-accessoires
Achtergrond accessoi..

© Foto Video Mafoma op afbeeldingen, teksten en tabellen.   
Al onze prijzen zijn inclusief btw.


 


 


 
 
 
 
 
✨✨✨✨✨✨✨ De website van Mafoma.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Lees verder ons privacy beleid ✨✨✨✨✨✨✨
Accepteer geselecteerde cookies