Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires

Koop een microscoop online in de Mafoma optische apparatuur winkel.

Microscopie is van oudsher een zeer belangrijk onderdeel van vele wetenschappelijke en industriële gebieden, maar ook een fascinerende hobby voor amateurs en beginners. Microscopen hebben het wetenschappelijke proces echt verbeterd en zijn nu een integraal onderdeel van wetenschappelijke takken als biologie en geneeskunde, klinisch onderzoek, mineralogie, micro-elektronica, nanofysica en vele andere - en ook een grote hulp in veel industriële gebieden waar een sterke vergroting nodig is (bijvoorbeeld juwelen, machines, materiaalkunde, etc.). Door ons in staat te stellen de inwendige constructie van de levende wezens en dingen om ons heen te begrijpen, zijn microscopen een prominent, zeer nuttig educatief hulpmiddel en een interessante, creatieve hobby geworden.

Met de groei van de technische vooruitgang werden eenvoudige lichtmicroscopen steeds geavanceerder en beter in staat tot grotere mogelijkheden en bereikten ze veel nuttige geavanceerde functies. Optische microscopen evolueerden in hoogtechnologische digitale microscopen, 3D-technologie vond haar toepassing in stereomicroscopie, en al deze soorten microscopen worden tegenwoordig op grote schaal gebruikt in alle levenssferen. Het is dan ook geen wonder dat microscopen zeer populair zijn geworden en dat veel instellingen (laboratoria, scholen, medische en onderwijsinstellingen, etc.) en individuele specialisten en hobbyisten kwalitatieve microscopen willen kopen. Om aan die vraag te voldoen zijn er veel microscoopwinkels verschenen, maar als je op zoek bent naar de beste microscopen, moet je voorzichtig zijn en alleen apparaten van een vertrouwd merk kiezen. In onze online winkel kunt u een microscoop rechtstreeks kopen bij de grootste fabrikanten van optische apparatuur ter wereld. Door te winkelen bij de Mafoma microscopen online winkel, kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief en betrouwbaar optisch instrument koopt, ongeacht wat de microscoop prijs is. 

In de Mafoma webwinkel vindt u online de ruimste keuze aan kwaliteitsmicroscopen: beginnend met speelgoedachtige microscopen voor kinderen, overgaand naar meer complexe midden- en middelbare schoolmicroscoop modellen en eindigend met geavanceerde microscopen voor wetenschappelijk onderzoek.


© Foto Video Mafoma op afbeeldingen, teksten en tabellen
Bresser-microscopen
Bresser microscopen
Byomic-microscopen
Byomic microscopen
Konus-microscopen
Konus microscopen
Levenhuk-microscopen
Levenhuk microscopen
Alle-Microscopen
Alle Microscopen
Junior-en-beginners
Junior en beginners
Scholen-Hobbyisten
Scholen - Hobbyisten
Binoculair
Binoculair
Digitaal
Digitaal
Monoculair
Monoculair
Trinocular
Trinocular
Microscoop-accessoires
Microscoop accessoires

© Foto Video Mafoma op afbeeldingen, teksten en tabellen
Al onze prijzen zijn inclusief btw. 
| Meer

 

                              Beginpagina
                              Veilig betalen
                              Klantenservice
                              Voorwaarden
                              Contact
                              Gastenboek
                              Privacy
                              Links

 
 

          Afhalen op afspraak is mogelijk:
          Foto Video Mafoma
          Rietgors 11 
          2811AS Reeuwijk 


 

               

 
 

KvK Rotterdam  24392436
BTW nr: NL0665.93.931.B01
Contact: info@mafoma.nl 
Webshop: www.mafoma.nl 
Tel. mob: 0641385979

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Lees verder ons privacybeleid.


- Bij bestelling van achtergronden (en andere lange artikelen) met een lengte vanaf 2.7m worden extra verzendkosten berekend (Nederland € 15,- België € 22,50)

- Verzending van pakketten met een lengte vanaf 3m nemen 1-3 werkdagen in beslag!