Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires

Bij Foto Video Mafoma is er voor iedereen wel een geschikte betaalmethode.

Bij ons worden al uw privegegevens, creditcardgegevens, transacties en andere betaalmethoden verzonden via een versleutelde en beveiligde SSL-verbinding. Deze herkent u aan het slotje in de browserbalk.

Voor Nederland bieden wij:

  • iDeal
  • Paypal 
  • Creditcard (via Paypal)
  • ​Vooruitbetaling/overboeking

Voor al deze betaalwijzen werken wij samen met Sisow
 

Hoe werkt iDeal:

Met iDeal wordt u via een beveiligde verbinding gekoppeld aan uw internetbankierprogramma. U hoeft zich hiervoor niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als u een rekening hebt bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot bankiers dan kunt u direct met iDeal betalen.


Welke voordelen biedt iDeal:

  • U betaalt absoluut veilig.
  • iDeal is een gemakkelijke en snelle betaalmethode.
  • U houdt constant overzicht en controle over uw betaling.
  • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat u de betaling hebt goedgekeurd.

Wat is PayPal:

PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf uw bank, creditcard of via het saldo van uw PayPal rekening.

Meer informatie hierover vindt u op PayPal
 

PayPal of creditcard:

Indien u met PayPal wilt betalen of met creditcard, kiest u deze optie. U gaat dan altijd naar de beveiligde pagina van PayPal. Als u een PayPal-account hebt, logt u in met uw gegevens. Hebt u geen PayPal-account, dan kunt u er een aanmaken. U kunt ook kiezen om te betalen met creditcard (landafhankelijk, maar dit is Visa of Mastercard voor Nederland). U komt vervolgens op een nieuw scherm waar u uw creditcardgegevens kunt invullen.

 

Vooruitbetalen/overboeken:

Nadat u op de betaalpagina hebt gekozen voor overboeking, krijgt u een orderbevestiging waarop ook de betaalgegevens staan (u betaalt aan Mafoma). U maakt het geld vervolgens over via telebankieren of op een andere manier. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, gaat onze levertijd in. Houd er wel rekening mee dat de levertijd bij deze betaalwijze langer kan zijn dan bij iDeal- of PayPal-betaling.

Rekeningnummer ten name van Mafoma te Reeuwijk
IBAN: NL68INGB0004425391
BIC:   INGBNL2A

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.