Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
(Artikelnr: 9015000)


National Geographic 76/350 Compact Telescoop

In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze zeer compacte telescoop. Op spelende wijze de nacht ontdekken met de National Geographic Dobson telescoop. Speciaal ontworpen voor kinderen om kennis te maken met astronomie. Deze telescoop maakt gebruikt van spiegels en wordt daarom ook wel een Newton of reflector telescoop genoemd.

Met een spiegel die een diameter heeft van 76 mm is de telescoop in staat om planeten en sterren te vinden die (relatief) dicht bij ons staan Daarnaast wordt de telescoop ook geleverd met een CD-ROM waarmee objecten makkelijk opgezocht kunnen worden. Dankzij de solide, lage montering kan vanaf een tafel op eenvoudige en trillingvrije wijze naar de onderwerpen gekeken worden.


Wat kan je zien?
Je kan met deze dobson spiegeltelescoop vele honderden kraters op de maan bekijken. De planten, zoals Saturnus en Jupiter, zijn goed waarneembaar. Daarnaast word je geholpen met de bijgeleverde CD die alle objecten laat zien welke op dat moment van de nacht, tijd, dag en maand te bekijken zijn.
 
Leveringsomvang:
- 1x National Geographic 76/350 Compact Telescoop
- 2x oculairen (20mm  en 6mm)
- 1x Barlowlens 2x
- 1x Maanfilter
- 1x CD met Astronomie-Software

Specificaties
Type Dobson
Merk Bresser
Garantie 2 jaar
Serie National Geographic
Diameter objectief ø  76 mm
Brandpuntsafstand 350 mm
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 119,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

product in bestelling

Voorraad

 
 
 
 
 
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ De website van Mafoma.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Lees verder ons privacy beleid ✨✨✨✨✨✨✨✨⨠⨠⨠