Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires

 

Bestelprocedure:
In de categorieën hiernaast vindt u de producten.

Vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de button "bestel" te klikken. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen".

Stap 1: Accountgegevens
Geen bestaande klant?
Registreer bij ons om sneller af te kunnen rekenen, om de status van uw bestelling te volgen, en meer.
U kunt ook afrekenen als gast.
Stap 2: Factuurgegevens invoeren.
Stap 3: Verzendgegevens :
Voer hier de verzendgegevens in deze mogen afwijken van het factuuradres.
Stap 4: Verzendmethode
Kies a.u.b. de gewenste verzendmethode voor uw bestelling: zoals basis pakket of zeker pakket.
Stap 5: Bestellingsbevestiging
Bekijk de inhoud van uw bestelling en kies dan hoe u wenst te betalen voor uw bestelling.
Na het aanvaarden van onze Algemene Voorwaarden klikt u op de button "doorgaan naar betalen"

Bij Foto Video Mafoma worden al uw privegevens, creditcardgegevens en -transacties en andere betaalmethoden verzonden via een versleutelde en beveiligde SSL verbinding. Deze herkend u aan het slotje in de browserbalk

Betaalmogelijkheden:
Foto Video Mafoma kent meerdere mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Contant betalen bij afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling op afspraak zelf af te halen bij Foto Video Mafoma. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Paypal/Cedit card
U betaalt electronisch via PayPal.
U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.
U hoeft geen saldo aan te houden.
Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.
Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Vooruit betalen
U kunt het totaalbedrag overmaken t.n.v. Mafoma te Reeuwijk
IBAN: NL68INGB0004425391
BIC:   INGBNL2A
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Bij Foto Video Mafoma worden al uw privegegevens, creditcardgegevens en -transacties en andere betaalmethoden verzonden via een versleutelde en beveiligde SSL verbinding. Deze herkend u aan het slotje in de browserbalk

Levertijd:
Foto Video Mafoma probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen (indien op voorraad) Uw bestelling wordt tussen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden.

Verzendmogelijkheden en -kosten
U betaald voor aankopen vanaf € 85,00 geen verzendkosten, uitzondering hierop zijn papier en vinyl achtergrondenrollen vanaf de lengte 2.70m. Hiervoor geldt vanwege de afmeting het onderstaande tarief. Verzendkosten rollen vanaf 2.70m binnen Nederland 1 tot 3 rollen €15,00
 
Voor achtergrondrollen per 4 stuks gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis.
Naar België zijn de verzendkosten voor deze paketten vanaf 2.60 meter 1 t/m 4 stuks € 22,50. Verzendkosten zijn inclusief BTW

Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.
Uw bestelling wordt normaliter 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-5 werkdagen gerealiseerd.

Bestelling zelf afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling op afspraak zelf af te halen bij Foto Video Mafoma. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op voor een afspraak.

Informatie rondom garantie en retour

Garantietermijn 

De garantietermijn op onze producten bedraagt minimaal 2 jaar met uitzondering van (instel)lampen, flitsbuizen en accu’s, hierop bieden wij 3 maanden garantie. Langere garantietermijnen staan op onze website aangeven of in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling.

Garantie of Defecten
Ook in garantiegevallen of bij defecten staan wij voor u klaar. Bij een garantiegeval of defect adviseren we u eerst contact op te nemen met onze klantenservice, alvorens u het pakket retour zendt. 

Hoe vraagt u garantie aan 
Om het geheel te bespoedigen, vragen wij u een garantie of defect aan te melden op info@mafoma.nl met een duidelijke klachtomschrijving, uw klant/ordernummer en eventueel voorzien van digitale foto's. Verpak retouren goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen.


Herroepingsrecht: 14 kalenderdagen
Foto Video Mafoma streeft naar een optimale klanttevredenheid. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mafoma.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en wanneer wij het retourartikel van u hebben ontvangen retour storten.


Hoe retourneert u
Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar info@mafoma.nl.
Vermeld hierin s.v.p. uw ordernummer voor een snelle afwikkeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Een kopie van deze e-mail kunt u vervolgens meesturen met de retourzending. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender, verpak daarom uw verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen.

Naast bovenstaande retour instructie mag u ook gebruik maken van onderstaand formulier voor herroeping:
 
Formulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
 
— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                — Bestelnummer :

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en) 

— Adres consument(en) :


— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 


Identiteit ondernemer
Foto Video Mafoma
Postadres: Rietgors 11 2811AS Reeuwijk

Telefoon mobiel: (06) 4138-5979 

E-mail contact

Bereikbaarheid: ma t/m zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
KvK-nummer: 24392436