Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires

 

Bestelprocedure:
In de categorieën hiernaast vindt u de producten.

Vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de button "bestel" te klikken. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen".

Stap 1: Accountgegevens
Geen bestaande klant?
Registreer bij ons om sneller af te kunnen rekenen, om de status van uw bestelling te volgen, en meer.
U kunt ook afrekenen als gast.
Stap 2: Factuurgegevens invoeren.
Stap 3: Verzendgegevens :
Voer hier de verzendgegevens in deze mogen afwijken van het factuuradres.
Stap 4: Verzendmethode
Kies a.u.b. de gewenste verzendmethode voor uw bestelling: zoals basis pakket of zeker pakket.
Stap 5: Bestellingsbevestiging
Bekijk de inhoud van uw bestelling en kies dan hoe u wenst te betalen voor uw bestelling.
Na het aanvaarden van onze Algemene Voorwaarden klikt u op de button "doorgaan naar betalen"

Bij Foto Video Mafoma worden al uw privegevens, creditcardgegevens en -transacties en andere betaalmethoden verzonden via een versleutelde en beveiligde SSL verbinding. Deze herkend u aan het slotje in de browserbalk

Betaalmogelijkheden:
Foto Video Mafoma kent meerdere mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Contant betalen bij afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling op afspraak zelf af te halen bij Foto Video Mafoma. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Paypal/Cedit card
U betaalt electronisch via PayPal.
U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.
U hoeft geen saldo aan te houden.
Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.
Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Vooruit betalen
U kunt het totaalbedrag overmaken t.n.v. Mafoma te Reeuwijk
IBAN: NL68INGB0004425391
BIC:   INGBNL2A
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Bij Foto Video Mafoma worden al uw privegegevens, creditcardgegevens en -transacties en andere betaalmethoden verzonden via een versleutelde en beveiligde SSL verbinding. Deze herkend u aan het slotje in de browserbalk

Levertijd:
Foto Video Mafoma probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen (indien op voorraad) Uw bestelling wordt tussen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden.

Verzendmogelijkheden en -kosten
U betaald voor aankopen vanaf € 85,00 geen verzendkosten, uitzondering hierop zijn papier en vinyl achtergrondenrollen vanaf de lengte 2.70m. Hiervoor geldt vanwege de afmeting het onderstaande tarief. Verzendkosten rollen vanaf 2.70m binnen Nederland 1 tot 3 rollen €15,00
 
Voor achtergrondrollen per 4 stuks gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis.
Naar België zijn de verzendkosten voor deze paketten vanaf 2.60 meter 1 t/m 4 stuks € 22,50. Verzendkosten zijn inclusief BTW

Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.
Uw bestelling wordt normaliter 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-5 werkdagen gerealiseerd.

Bestelling zelf afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling op afspraak zelf af te halen bij Foto Video Mafoma. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op voor een afspraak.

Informatie rondom garantie en retour

Garantietermijn 

De garantietermijn op onze producten bedraagt minimaal 2 jaar met uitzondering van (instel)lampen, flitsbuizen en accu’s, hierop bieden wij 3 maanden garantie. Langere garantietermijnen staan op onze website aangeven of in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling.

Garantie of Defecten
Ook in garantiegevallen of bij defecten staan wij voor u klaar. Bij een garantiegeval of defect adviseren we u eerst contact op te nemen met onze klantenservice, alvorens u het pakket retour zendt. 

Hoe vraagt u garantie aan 
Om het geheel te bespoedigen, vragen wij u een garantie of defect aan te melden op info@mafoma.nl met een duidelijke klachtomschrijving, uw klant/ordernummer en eventueel voorzien van digitale foto's. Verpak retouren goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen.


Herroepingsrecht: 14 kalenderdagen
Foto Video Mafoma streeft naar een optimale klanttevredenheid. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mafoma.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en wanneer wij het retourartikel van u hebben ontvangen retour storten.


Hoe retourneert u
Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar info@mafoma.nl.
Vermeld hierin s.v.p. uw ordernummer voor een snelle afwikkeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Een kopie van deze e-mail kunt u vervolgens meesturen met de retourzending. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender, verpak daarom uw verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen.

Retourkosten zijn (indien niet anders aangegeven) voor rekening consument

>>>>Herroepings formulier<<<<


Foto Video Mafoma
Postadres: Rietgors 11 2811AS Reeuwijk

Telefoon mobiel: (06) 4138-5979 
E-mail: info@mafoma.nl

Bereikbaarheid: ma t/m zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
KvK-nummer: 24392436