Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
    Nederlands

 

Helios camera zonnefilters met schroefdraad

Zonnefilters gemaakt om op de cameralens te draaien. Het filtermateriaal in het diafragma van het filter is gemaakt van Helios Solar Film of van reflecterend gecoat Helios Solar Glass. Het is een ND5 filter en blokkeert dus 99,999% van de zonnestralen.

Het is veilig voor fotografie als de zoeker direct door de lens kijkt, zoals bij een spiegelreflexcamera of DSLR. Het beeld van de zon zal geeloranje zijn en u zult zonnevlekken, oppervlaktegranulatie, zonsverduisteringen en planeetovergangen kunnen fotograferen. Op de lens van uw camera staat (meestal) de juiste filtermaat aangegeven.


Een opmerking over het gebruik van het zonnefilter:
Zodra u uw bestelling hebt ontvangen, controleert u onmiddellijk of het filter onbeschadigd is en er geen speldenprikken, krassen of scheurtjes in zitten. U moet dit controleren voordat u op de zon richt, om er zeker van te zijn dat het filter uw ogen en apparatuur beschermt. Beschadigde filters niet meer gebruiken om de zon te observeren.

Waarschuwing:
Het niet verifiëren van de integriteit, volledige dekking en veilige bevestiging van het filter voor elk gebruik zal resulteren in blijvend letsel aan uw ogen. De gebruiker is zelf aansprakelijk voor schade aan personen of eigendommen als gevolg van het niet betrachten van de gebruikelijke zorgvuldigheid bij het bestellen, installeren en gebruiken van een zonnefilter.
 
Geen producten aanwezig

© Foto Video Mafoma op afbeeldingen, teksten en tabellen.
Al onze prijzen zijn inclusief btw. 
NEEM CONTACT MET ONS OP
06 41385979
info(at)mafoma.nl
 
Postadres
Mafoma
Rietgors 11
2811AS Reeuwijk 

 
 
 
De website van Mafoma.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies