Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 70356)

Levenhuk M500 BASE 5.0Mpx Digitale Microscoop Camera

Levenslange garantie
 

Als het gebruikelijke onderzoek van microscopische preparaten u niet verbaast, maak dan van uw microscoop een digitaal optisch apparaat. Met de Levenhuk M500 BASE Digital Camera kun je video's maken over microwereldbewoners, monsters fotograferen en interessante momenten van je onderzoek delen met vrienden en gelijkgestemden. Levenhuk M500 BASE is een geavanceerd model van deze serie waarmee je thuis hoogwaardige foto's en video-opnamen kunt maken. Het kan gebruikt worden voor onderwijs of voor wetenschappelijke hobby's.

De Levenhuk M500 BASE Digital Camera vervangt een oculair en brengt het beeld in real time over naar elk extern scherm. Om de camera aan te sluiten wordt een standaard USB-kabel gebruikt (meegeleverd). Met de Levenhuk-software kunt u foto's en video's die u hebt opgeslagen bewerken. De camera beschikt over vier vooraf ingestelde video-opnamemodi en een fotomodus. De camera is compatibel met biologische en stereoscopische microscopen met oculairbuizen van 23,2 mm diameter. Als uw microscoop een andere diameter van de oculairbuis heeft, kunt u deze camera nog steeds gebruiken door een adapter (niet inbegrepen) toe te voegen.

De kit bevat een CD met speciale software waarmee u eerder opgeslagen beelden kunt bewerken: zoomen, uitsnijden, bijsnijden, contrast wijzigen, enzovoort.

Om een optimale werking van uw nieuwe camera te garanderen, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten van de fabrikant. Compatibel OS zijn onder meer Mac, Linux en Windows. Een USB 2.0-poort is vereist om een verbinding tot stand te brengen. Als de software niet op uw computer draait, neem dan contact met ons op en specificeer uw besturingssysteem en de versie ervan (voor Linux: platform en kernelversie).

De nieuwste versie van Levenhuk Software for Windows ondersteunt acht talen: Engels, Frans, Duits, Pools, Pools, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Turks.

Levenhuk Digital Camera is compatibel met microscopen met een diameter van 23,2 mm oculairbuis van 23,2 mm. De camera kan ook worden gemonteerd op oculairbuizen van andere diameters met behulp van adapters (niet inbegrepen in de kit).

 

Specificatie
Maximale resolutie 2592x1944
Megapixels 5.0
Sensor 1/2.5'' CMOS
Pixel grootte 2.2x2.2
Gevoeligheid, v / lux.sec @ 550 nm 2@2592x1944
3@2048x1536
5@1600x1200
7.5@1280x1024
Belichtingstijd, ms auto
Video recording Ja
Toepassing eyepiece tube of 23.2mm diameter, instead of the actual eyepiece
Beeld formaat *.jpg, *.bmp, *.png, *.tif
Video formaat recording: *.wmv, *.avi, *.h264 (Win 8 or later), *h265 (Win 10 of later)
Spectrum bereik 380–650 (ingebouwd infraroodfilter)
Belichtingsmethode ERS (Elektronische sluiter)
Witbalans auto/handmatig
Belichtingsinstelling  auto/handmatig
Software functies beeldgrootte, helderheid, belichtingstijd, 
USB functie USB 2.0, 480 Mb/sec.
Systeemvereisten Mac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04,
Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit),
CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Software Levenhuk
Behuizing Metaal
Stroomvoorziening Via USB 2.0 kabel
Bedrijfstemperatuur °C, -10... 50°C
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 129,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

product in bestelling

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.