Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 70355)

Levenhuk M300 BASE Digitale Microscoop Camera

Levenslange garantie
 

De Levenhuk M300 BASE 3.0Mpx is een moderne digitale camera voor microscopen die je de mogelijkheid biedt om foto's te nemen van het specimen dat je bestudeert, video's op te nemen en direct beeld naar je PC monitor te sturen. Met behulp van de camera en de speciale software (bijgeleverd) kunt u geobserveerde exemplaren tot in detail bekijken op uw PC of laptop, interessante momenten van het onderzoek opnemen en foto's en video's die u heeft gemaakt bewerken.

De Levenhuk M300 BASE kan gebruikt worden met elke biologische of stereoscopische microscoop die is uitgerust met een oculairbuis van 23,2mm diameter. Heeft u een microscoop met een andere diameter, gebruik dan een speciale adapter (apart verkrijgbaar) om de camera te installeren. Om met de camera aan de slag te gaan, sluit u de camera aan op uw computer met behulp van de USB-kabel en installeert u de meegeleverde software.

De Levenhuk M300 BASE Digital Camera is de manier om van een eenvoudig optisch instrument een moderne digitale microscoop te maken. De camera wordt een handig accessoire voor studie en werk, of voor een wetenschappelijke hobby.

De kit bevat een CD met speciale software waarmee u eerder opgeslagen beelden kunt bewerken: zoomen, bijsnijden, bijsnijden, contrast wijzigen, enzovoort.

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe camera optimaal presteert, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten van de fabrikant. Compatibel OS zijn onder meer Mac, Linux en Windows. Een USB 2.0-poort is vereist om een verbinding tot stand te brengen. Als de software niet op uw computer draait, neem dan contact met ons op en specificeer uw besturingssysteem en de versie ervan (voor Linux: platform en kernelversie).

De nieuwste versie van Levenhuk Software for Windows ondersteunt acht talen: Engels, Frans, Duits, Pools, Pools, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Turks.

 

Specificatie
Maximale resolutie 2048x1536
Megapixels 3.0
Sensor 1/2.7'' CMOS
Pixel grootte 2.2x2.2
Gevoeligheid, v / lux.sec @ 550 nm 3@2048x1536
5@1600x1200
7.5@1280x1024
Belichtingstijd, ms auto
Video recording Ja
Toepassing eyepiece tube of 23.2mm diameter, instead of the actual eyepiece
Beeld formaat *.jpg, *.bmp, *.png, *.tif
Video formaat recording: *.wmv, *.avi, *.h264 (Win 8 or later), *h265 (Win 10 of later)
Spectrum bereik 380–650 (ingebouwd infraroodfilter)
Belichtingsmethode ERS (Elektronische sluiter)
Witbalans auto/handmatig
Belichtingsinstelling  auto/handmatig
Software functies beeldgrootte, helderheid, belichtingstijd, 
USB functie USB 2.0, 480 Mb/sec.
Systeemvereisten Mac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04,
Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit),
CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Software Levenhuk
Behuizing Metaal
Stroomvoorziening Via USB 2.0 kabel
Bedrijfstemperatuur °C, -10... 50°C
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 119,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

product in bestelling

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.