Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 295651)

Falcon Eyes Snelkoppelingsplaat PH-A voor Lampstatief, statiefkop of fotostatief

De PH-A van Falcon Eyes is een handig hulpmiddel waarmee u uw favoriete apparatuur in een paar seconden op een lampstatief vastmaakt. Normaal gesproken bent u eindeloos aan het draaien voordat uw camera of LED lamp helemaal vast zit. Met de PH-A versnelt u dit proces. Aan de onderkant van de PH-A bevindt zich een 1/4” female schroefdraad, welke u eenmalig vastdraait op het lampstatief. Op de snelkoppelingsplaat van de PH-A vindt u een 1/4” male schroefdraad, om vast te schroeven aan de onderkant van de te bevestigen accessoire. De hendel van de PH-A garandeert een veilige bevestiging. De ingebouwde waterpas toont in één oogopslag of het lampstatief op een rechte ondergrond staat.

Toepassing PH-A

Soms is het nodig om een LED lamp of microfoon op een lampstatief te plaatsen. Het los- en vastmaken kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Met behulp van de PH-A snelkoppelingsplaat lost u dit probleem op.


Levering:
1 x Basisplaat met Snelkoppelingsplaat PH-A

Specificatie:

Artikelnummer: 295651
Merk: Falcon Eyes
Type: Wisselplaat
Afmeting grondplaat   47x62mm
Snelwisselplaat 40x40mm
Geschikt voor: Lampstatief of rig

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 16,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 7,50 

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.