Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
(Artikelnr: 4951500)

Bresser Messier Duo Motor Set EQ-5 - EXOS2 en MON-2

De Bresser Messier Duo Motor Set EQ-5 - EXOS2 bestaat uit twee motoren met precisie koppelingen, handcontroller en een batterypack. De handcontroller beschikt over vier richtingsknoppen met drie selecteerbare snelheden. Deze Duo Motor Set is een perfecte aanvulling op de EXOS2 EQ-5 en MON-2 montering. Als deze twee motoren geïnstalleerd zijn is het mogelijk hemelobjecten te volgen zodat ze perfect in het midden van het beeldveld van het oculair of camera blijven. De Duo Motor Set wordt geleverd met een batterypack zodat de motoren van stroom kunnen worden voorzien. De motorset heeft een voeding nodig van 12v DC. In de batterijpack passen 8x D-Cell / LR20 batterijen.

In plaats van de batterijbox, kan de besturing ook met de handelsgebruikelijke voeding of loodaccu's aangedreven worden. Let echter op de juiste polen van de stekker (is aangegeven op de handbox) en op een constante spanning van 12V! De stapmotoren worden warm na een langer gebruik; dit is normaal en dus geen teken voor een storing.

Leveringsomvang
RA + DEC Motor Duo (voor Messier EQ-5 - EXOS2 en MON-2)
Handcontroller (voor Messier EQ-5 - EXOS2)
Batterypack (exclusief batterijen)

Foto('s):
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 255,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

 
 
 
 
 
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ De website van Mafoma.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Lees verder ons privacy beleid ✨✨✨✨✨✨✨✨⨠⨠⨠