Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 53057)

Walkstool Steady is een accessoire voor Walkstool Comfort.

De snel monteerbare 'grondspin' voor uw Walkstool Comfort voorkomt dat de benen van de stoel in de zachte of zanderige ondergrond wegzakken. Het contactoppervlak van de voeten wordt zo vergroot tot het oppervlak van de 'Steady'. Kan gebruikt worden met alle Walkstool Comfort-modellen door de instelling te veranderen afhankelijk van uw model. Walkstool Steady is gemaakt met drie soorten gebruikers in gedachten:

Mensen die Walkstool buitenshuis gebruiken met het risico dat de rubberen voeten in de grond zakken. Professionele gebruikers die werken op gladde oppervlakken met de noodzaak om Walkstool nog steviger en betrouwbaarder te maken. Grote mensen die behoefte hebben aan een draagbaar zitje dat jarenlang hun gewicht kan dragen.

Klein opbergbaar, altijd bij u, praktisch in gebruik! Past op alle Walkstool krukken.

Walkstool - The Original - Walkstool is een Zweedse uitvinding en de enige driepotige kruk ter wereld met telescopische poten, patenten en handelsmerkbescherming.

 

Specificatie:

Colour black
Series Walkstool Comfort

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

Voorraad

4

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.