Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 42079001)

 

Vortex Glasspak Verrekijker Tas met Harnas

De Glasspak van Vortex biedt een veilige manier om uw verrekijker te beschermen en om hem op een comfortabele manier mee te nemen. U draagt het Glasspak dicht tegen uw lichaam, waardoor u uw verrekijker met één handbeweging kunt bereiken. Tevens is dit een veilige manier om uw verrekijker te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Glasspak heeft een afmeting van 17,2 x 15,9 x 9,5cm. De camouflage kleur zorgt ervoor dat de aandacht zo min mogelijk op u wordt gevestigd.
 

Toepassing Glasspak

Gaat u regelmatig de natuur in om de schoonheid van bijvoorbeeld herten of vogels te bewonderen? Dan is de Glasspak een ideale accessoire. Dankzij de geoptimaliseerde vorm is zelfs de Diamondback 12x50 geschikt voor de Glasspak, maar is de tas niet groter dan nodig. De Glasspak weegt slechts 227 gram, waardoor hij zonder problemen de hele dag gedragen kan worden. Het speciale harnas zorgt voor een optimale verdeling van het gewicht over uw rug en schouders. U kunt de banden van het harnas verstellen, voor een fijne draagpositie. Aan de zijkanten en achterkant van het Glasspak bevinden zich extra opbergvakken voor bijvoorbeeld accessoires van uw verrekijker en uw smartphone.

Levering:
- 1x Verrekijker tas
- 1x Harnas


| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 64,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.