Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 60973)

"See it all!" Astronomie Handboek (Engelstalig)

Alexander Shimbalev schreef een zeer nuttig handboek voor beginnende astronomen; het bevat informatie over vele aspecten van de astronomie. Het is een gemakkelijk te lezen handboek, zonder al te veel technische details, dat alles verklaart wat je moet weten over je telescoop en de kosmos in het algemeen.

De hoofdstukken volgen elkaar logischerwijs op, en dankzij de kleurrijke illustraties (sterrenkaarten en foto's van sterrenbeelden, sterrenstelsels, nevels, nevels, planeten, etc.) is dit boek ook voor kinderen zeer geschikt. In de eerste hoofdstukken leert u meer over astronomie en hemelse waarnemingen en komt u meer te weten over telescopen en hun ontwerp. Dit zal u helpen bij uw volgende aankoop van een telescoop.

In de latere hoofdstukken vindt u gedetailleerde informatie over de hemelbol zelf, 280 objecten voor observaties, commentaar en afbeeldingen. De planeten van het zonnestelsel en hun satellieten, de diepzeenevel en de sterrenclusters worden hier allemaal opgesomd met aanbevelingen voor waarnemingen, samen met informatie over de navigatie en de beste telescoop voor het werk.

Nadat je dit boek hebt gelezen, zal de nachtelijke hemel niet langer een mysterie voor je zijn en zul je door de uitgestrektheid van het universum navigeren alsof je het je hele leven al doet.

Aanvullende informatie:
Auteur: A.A. Shimbalev
Gepubliceerd in 2011-2017
87 pagina's
Paperback
Taal Engels
Gepubliceerd met de hulp van Levenhuk

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 12,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 7,50 

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.