Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 9065000)


National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson

In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze zeer compacte telescoop. Met een opening van 144mm vangt deze telescoop drie keer zoveel licht als de kleinere 76mm uitvoering. Daarom kan deze dobson telescoop minder heldere objecten zichtbaar maken en de andere objecten duidelijker en helderder weergeven. De detaillering van bijvoorbeeld de maan is daarom bij de 114/500 dobson hoger. De telescoop kan compact en snel neergezet worden zodat men snel kan gaan waarnemen. De dobson is uitgevoerd met een handige red dot finder. Dit maakt het zoeken van een object makkelijker.
 
Wat kan je zien?
Je kan met deze dobson spiegeltelescoop vele honderden kraters op de maan bekijken. De planten, zoals Saturnus en Jupiter, zijn goed waarneembaar. Daarnaast word je geholpen met de bijgeleverde CD die alle objecten laat zien welke op dat moment van de nacht, tijd, dag en maand te bekijken zijn.
 

Wat zit er in de verpakking:

1x National Geographic 114/500 Compact Telescoop Dobson
1x LED Viewfinder
2x oculairen (20mm  en 6mm)
1x Barlowlens 2x
1x Maanfilter
1x CD met Astronomie-Software

 

Specificaties
Type Dobson
Merk Bresser
Garantie 2 jaar
Serie National Geographic
Diameter hoofdspiegel  114 mm
Brandpuntsafstand 500 mm

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 145,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.