Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 72780)

Levenhuk MED 12Mpx Microscoop digitale camera met 9,7 "LCD-scherm

Levenslange garantie
 

De Levenhuk MED 12Mpx Microscoop digitale camera met een 9,7 "LCD-scherm is compatibel met trinoculaire microscopen. Hij is geïnstalleerd in een aparte oculairbuis. Daaronder bevindt zich een digitale camera, daarboven bevindt zich een digitaal LCD scherm. De camera stuurt online een beeld van de objectieflens van een microscoop, het scherm maakt het mogelijk om comfortabel te werken met de geleverde beelden. U kunt de camera indien nodig aansluiten op een computer of TV.

De Levenhuk MED 12M Microscoop Digitale Camera met een 9.7" LCD scherm is een up-to-date accessoire dat op Android platform draait. Hij wordt geleverd met twee ingebouwde modules (Wi-Fi en Bluetooth), waardoor het vermogen om verbinding te maken met verschillende apparaten aanzienlijk wordt uitgebreid. De camera kan een beeld van de objectieflens leveren, video opnemen en foto's maken. U kunt de interne geheugenkaart of een SD-kaart gebruiken voor het opslaan van beelden.

Een sensorscherm wordt gebruikt voor de bediening van de camera. U vindt een geheugenkaartsleuf en HDMI-poort aan de ene kant van de camera; een ingebouwde microfoon, twee USB-poorten en een sleuf voor een hoofdtelefoon bevinden zich aan de andere kant. U kunt voor uw gemak een muis op het scherm aansluiten.

De software is vooraf geïnstalleerd. Het maakt het mogelijk om de camera-instellingen te wijzigen, foto's te nemen, video's op te nemen en opgenomen materiaal te bekijken. U kunt een beeld naar wens aanpassen: kleur- en temperatuurfilters toepassen, contrast, scherpte, helderheid en gamma aanpassen. Professionele onderzoekers zullen deze onmisbare functies, zoals het meten van monsters en deeltjesanalyse, op prijs stellen.

De Levenhuk MED Digital Camera is compatibel met microscopen van 23,2 mm diameter van de oculairbuis. Deze montage is al inbegrepen in de kit. Constante netwerkaansluiting is vereist tijdens het gebruik (adapter inbegrepen).

Opgelet! Installeer geen Levenhuk MED digitale camera's met een LCD scherm in de schuine oculairbuis. Anders kan het LCD-scherm of de microscoop vallen of beschadigd raken.

De kit is inclusief:
- Digitale camera met LCD-scherm
- Voedingsadapter
- C-mount
- USB-kabel
- Gebruiksaanwijzing en levenslange garantie


 

Specifications
LCD screen 9,7", color, sensor
Processor Quad core RK 3288, 1.8 GHz
RAM, GB 2 (DDR3)
Inter geheugen, GB 8
Toepassing derde oculairbuis van 23,2mm diameter C-mount
Megapixels 12
Maximale resolutie (statisch) 2048x1536
Pixelgrootte 2.2x2.2
Frame snelheid, frames per seconde 30
Beeldformaat *.mjpg
Video-formaat *.mp4
Gevoeligheid, v / lux.sec. bij 550 nm 18.8
Exposure time, ms 50–1000
Spectral range, nm 390-770
Mogelijkheid om extra apparatuur aan te sluiten (niet inbegrepen in de kit) MicroSD-kaarten met een capaciteit tot 32 Gb
Muis (met een USB-poort)
Monitor/TV (met een HDMI-poort)
Windows/MacOS;
Hoofdtelefoon
OS Android 5.1 (meertalig)
Ingebouwde modules Wi-Fi, Bluetooth
Witbalans auto/manual
Belichtingscontrole auto/manual
Software mogelijkheden measurement, brightness, exposure time, etc.
Voeding DC12 W / 2 A; AC adapter, via USB 2.0 cable
 
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 899,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.