Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 68766)

Levenhuk A10 Smartphone Adapter


De Levenhuk A10 Smartphone Adapter is een zeer nuttig accessoire voor iedereen die geïnteresseerd is in astrofotografie, of het fotograferen van wilde dieren of microkosmos. Met de adapter kunt u elk smartphone model op uw telescoop, microscoop, verrekijker of spotting scope installeren. Nu kunt u foto's maken van de ringen van Saturnus, video's van lopende wilde zwijnen opnemen, bewegende ciliates vastleggen en vele andere interessante dingen fotograferen die u direct naar uw vrienden kunt e-mailen of op Instagram kunt posten!

Het montageproces is zeer eenvoudig - installeer de adapter op het oculair van uw optische instrument en installeer vervolgens uw smartphone op de adapter. Het enige wat u hoeft te doen is de smartphone camera aan te zetten, te centreren en de focus van uw optisch apparaat aan te passen om een duidelijk en scherp zicht te krijgen op de waargenomen objecten.

De Levenhuk A10 Smartphone Adapter is echt universeel - u kunt hem gebruiken met elk smartphone model met een breedte van 53mm tot 102mm (2.1"-4"). Er is geen beperking voor de hoogte van de smartphone.

 
Artikelnummer: 68766
Merk: Levenhuk
Type: Digiscoping adapter
Oculair maat Universeel
Gebruik Verrekijker, spoting scope, telescoop, microscoop
Geschikt voor: iPhone, HTC, Samsung, Sony, iOS, Android

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verwachte levertijd

product in bestelling

Voorraad

0

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.