Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 20302090)

Handboek Sterrenkunde - Govert Schilling
 

Dit is niet zomaar een boek. Zes delen, negentien hoofdstukken, honderdzesenzestig verschillende onderwerpen, vierhonderd foto's, kaarten en illustraties, zesenveertig tabellen en vele tientallen interessante feitjes en handige kijktips - hoe vind je daarin ooit je weg?
 
Dit ultieme basisboek voor de sterrenkunde, geschreven door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling, staat boordevol nuttige informatie, schitterende illustraties en foto's, interessante weetjes, tips om zelf de sterrenhemel waar te nemen, en natuurlijk de nieuwste resultaten van het ruimteonderzoek. Govert Schilling laat in dit boek geen stukje van het heelal onbelicht. In 19 overzichtelijke hoofdstukken geïllustreerd met prachtige kaarten en tekeningen neemt hij de lezer mee langs zon, maan en planeten, via sterren, nevels en sterrenhopen naar melkwegstelsels, clusters en de geboorte van het heelal. Daarnaast maakt hij de amateur-astronoom wegwijs in wat er aan de sterrenhemel te zien is en helpt hij hem op weg bij het zelf waarnemen van maankraters, dubbelsterren en meteoren.

Handboek sterrenkunde beantwoordt alle denkbare vragen op het gebied van de sterrenkunde helder en begrijpelijk. En wie nog meer wil, kan terecht op de altijd zeer actuele website allesoversterrenkunde.nl

Govert Schilling schrijft voor de Volkskrant over sterrenkunde en heeft meer dan veertig boeken over dit onderwerp op zijn naam, waaronder Evoluerend Heelal en Fascinerend zonnestelsel. Zijn boeken zijn vertaald in het Engels, Italiaans en Chinees.
- alle relevante thema‘s van de sterrenkunde in een ultiem basisboek
- het enige actuele en complete handboek over sterrenkunde
- volledig geactualiseerde editie met nieuwe vormgeving (zesde druk)
- toegankelijk geschreven door bekende auteur

 

Specificatie

 Titel Handboek Sterrenkunde
 Formaat 27x248x208 mm
 ISBN 9789059567115
 Auteur Govert Schilling
 Redactie Liesbeth Kuitenbrouwer
 Illustrator Jeanette Bos
 Aantal bladzijden 256 blz.
 Uitvoering Gebonden
 Druk Achtste herziene druk - Oktober 2016
 Uitgeverij Fontaine Uitgevers
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 7,50 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.