Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 186204)

Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0


De Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0 is ontworpen voor digiscoping. Digiscopen is het maken van foto’s en video’s met behulp van een verrekijker, spotting scope, telescoop, microscoop en/of nachtkijker. De HookUpz kan worden gebruikt voor optische producten met een maximale oculair diameter van 56 mm. Wij adviseren om niet langer dan twee aaneengesloten uren te digiscopen in verband met het rekken van de veren. De HookUpz 2.0 is geschikt voor telefoons met een maximale breedte van 9,5 cm.

Toepassing:
Door uw smartphone met behulp van de HookUpz 2.0 te bevestigen wordt het mogelijk om foto's en video's te maken van hetgeen u ziet. Ook is het nu mogelijk om met meerdere mensen tegelijk door de verrekijker, spotting scope, telescoop, microscoop of nachtkijker te kijken. Doordat er een lens afstandshouder meegeleverd wordt, kan de afstand tussen de lens en het oculair aangepast worden.
Ook wanneer u een nieuwe smartphone koopt hoeft u met deze Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0 geen andere of extra accessoires aan te schaffen. Het enige dat u nodig heeft zijn de producten die u reeds bezit. Ook aan gebruik in een omgeving met weinig licht is gedacht, delen van de HookUpz 2.0 zijn namelijk neon groen en geven licht in het donker.

Dual-camera smartphone:
Doordat je de smartphone op vrijwel elke positie kunt plaatsen, is deze HookUpz 2.0 ook geschikt voor smartphones met dual-camera.

Levering:
- 1x Carson Universele Smartphone Adapter HookUpz 2.0
- 1x Lens afstandhouder
- 1x Bewaartas
- 1x Handleiding (Engelstalig)
- 1x Full-color verpakking


Specificatie:

Artikelnummer   186204
Merk Balloon
Type Digiscoping adapter
Oculair maat Maximaal 56 mm
Gebruik Verrekijker, spoting scope, telescoop, microscoop, nachtkijker
Geschikt voor iPhone, HTC, Samsung, Sony, iOS, Android

| Meer

Video('s): Carson Universele Smartphone Adapter HookUpz 2.0
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,95 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Voorraad

7

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.