Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 1877551)

 

Bresser Night Vision 5x50 NightSpy Bino

De Bresser Night Vision 5x50 NightSpy Bino is een analoge binoculaire restlichtversterker. Een degelijke restlichtversterker welke beschikt over goed optiek en uitgevoerd is met twee oculairen en twee objectieven. Zo ontstaat, net als bij een verrekijker een mooi realistisch beeld.

De kijker stelt de gebruiker in staat in het donker toch goed zicht te hebben. Het beeld van deze restlichtversterker typeert zich door de bekende groen/zwarte kleur. Deze combinatie zorgt voor de meest contrastrijke weergave. De NightSpy is een compacte en zeer handzame nachtkijker voor algemeen gebruik. Ideaal voor outdoor- en bewakingsactiviteiten. Dankzij het IR hulplicht kan op extreem donkere plekken nog gekeken worden.
 
Het donkere beeld komt binnen in de restlichtversterker (nachtkijker) via het objectief. Vervolgens wordt dit beeld versterkt, waarbij het beschikbare licht wordt omgezet in elektronen, welke op hun beurt weer het beeld doorgeven aan een fosforscherm. Dit scherm is groen, het bekende beeld bij nachtkijkers. Hierbij zal duidelijk zijn, dat als er geen licht is om te versterken, er ook geen beeld is. Daarom is er dus soms (in een grot of gesloten gebouw) infrarood licht nodig om te zorgen dat er wel licht is. Dit infrarood licht zie je met het blote oog niet, maar het is voldoende voor de nachtkijker om mee te werken en een beeld te vormen.

 

Wat zit er in de verpakking

- 1x Bresser Night Vision 5x50 NightSpy Bino
- 1x Draagtas
- 1x Batterij CR123A
- 1x Reinigingsdoekje
- 1x Draagriem
- 1x Handleiding

Specificaties

Artikelnummer  1877551                
Naam NightSpy 5x50 Bino
Vergroting 5x
Objectief lensdiameter 50 mm
Coating                                     Multi (blauw)
Gezichtsveld op 1000 m afstand     350 m
Minimale focusafstand 2 meter
Afmetingen 200x150x70 mm
Gewicht 1346 gram
Garantie 5 jaar| Meer

Foto('s):
Video('s): Bresser Night Vision 5x50 NightSpy Bino
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 749,00 * € 699,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.