Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 1877344)

 

Bresser Night Vision 3x44 NightSpy

De Bresser Night Vision 3x44 NightSpy is een analoge restlichtversterker. Een degelijke restlichtversterker welke beschikt over goed optiek. De kijker stelt de gebruiker in staat in het donker toch goed zicht te hebben. Het beeld van deze restlichtversterker typeert zich door de bekende groen/zwarte kleur. Deze combinatie zorgt voor de meest contrastrijke weergave. De NightSpy is een compacte en zeer handzame nachtkijker voor algemeen gebruik. Ideaal voor outdoor- en bewakingsactiviteiten. Dankzij het IR hulplicht kan op extreem donkere plekken nog gekeken worden.
 
Het donkere beeld komt binnen in de restlichtversterker (nachtkijker) via het objectief. Vervolgens wordt dit beeld versterkt, waarbij het beschikbare licht wordt omgezet in elektronen, welke op hun beurt weer het beeld doorgeven aan een fosforscherm. Dit scherm is groen, het bekende beeld bij nachtkijkers. Hierbij zal duidelijk zijn, dat als er geen licht is om te versterken, er ook geen beeld is. Daarom is er dus soms (in een grot of gesloten gebouw) infrarood licht nodig om te zorgen dat er wel licht is. Dit infrarood licht zie je met het blote oog niet, maar het is voldoende voor de nachtkijker om mee te werken en een beeld te vormen.

 

Wat zit er in de verpakking

- 1x Bresser Night Vision 3x44 NightSpy
- 1x Draagtas
- 1x Batterij CR123A
- 1x Reinigingsdoekje
- 1x Draagriem
- 1x Handleiding

Specificaties

Artikelnummer 1877344                            
Naam NightSpy 3x44
Vergroting 3x
Objectief lensdiameter 44 mm
Coating Multi (blauw)
Gezichtsveld op 1000 m afstand       250 m
Minimale focusafstand 1,5 meter
Afmetingen 163x80x62 mm
Gewicht 397 gram
Garantie 5 jaar


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 229,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.