Mafoma Reeuwijk foto en video accessoires
(Artikelnr: 5914180)


Bresser MicroCam PRO HDMI+USB

De nieuwe professionele Bresser MicroCam PRO HDMI is uitgevoerd met de extreem lichtgevoelige Sony IMX236 Sensor voor een zeer hoogwaardige beeldkwaliteit. Het oplossend vermogen van deze camera is 1920x1080 Pixel (Full HD). Via de interne HDMI uitgang kan de camera direct aangesloten worden op een monitor of TV. Via het geavanceerde On Screen Display Menu kan de camera bedient worden. Beelden kunnen direct op een SD kaart opgeslagen worden. De Bresser MicroCam PRO HDMI heeft als grote voordeel dat men niet direct afhankelijk is van een PC. De camera is intern al voorzien van een HDMI out, USB aansluiting en SD kaart slot. De camera wordt via de meegeleverde netstroomadapter voorzien van stroom. De MicroCam PRO HDMI kan natuurlijk ook direct aangesloten worden op een PC. Met de meegeleverde professionele software biedt een groot scala aan mogelijkheden om opnamen (foto en video) te bewerken. Deze software is alleen geschikt voor Windows. Er wordt capture software meegeleverd voor Windows, Linux en Apple Macintosh. Om de camera optimaal te kunnen gebruiken wordt een desktop PC geadviseerd.

De MicroCam PRO HDMI is uitgevoerd met C-Mount draad en is daarom compatible met veel microscopen en adapters. Bresser heeft voor deze camera de 5942101 Bresser Science microscoop Adapter en het 5914005 Bresser Reductielens 0.5x Variabel als accessoires leverbaar.

Leveringsomvang
MicroCam Pro HDMI met C-Mount draad
Netstroomadapter
Muis
HDMI Kabel
USB Kabel (USB-A / USB-A)
Handleiding
Software

Minimale systemeneisen:
PC met Windows 7 / 8 / 10 (32/64 Bit)
2,8 GHZ Dual Core Processor (minimaal)
4 GB Werkgeheugen
2 GB Vrije HD Ruimte
CD/ROM of DVD/ROM
USB 2.0 Aansluiting

Specificaties

 Artikelnummer 5914180
 Sensortype Sony IMX236(C)
 Resolutie 1920x1080 Full HD
 Pixelsize 2,8 x 2,8 µm
 Binning 1x1
 CCD formaat 5,5mm x 3,4mm
 CCD diagonaal   6,47mm
 Witbalans Auto White Balance
 Exposure 0.4 ms ~ 999 ms
Video('s): Bresser MikroCam PRO HDMI
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 889,00 *
Aantal: Bestel hier
Op verlanglijst
 

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.